Playstation Portable Veelgestelde vragen

1. Wat gebeurt er tijdens de ombouw van mijn PSP?
Bij de ombouw van PSP wordt je console uitgelezen om te kijken wat voor moederbord erin zit. Doormiddel van het uitlezen weten wij wat voor firmware erop gezet kan worden en dat wordt aan u bekend gemaakt voordat het daadwerkelijk wordt omgebouwd. Als u mazzel hebt dan kan er een CFW opworden gezet waardoor u de PSP kan aanzetten en direct u backups kan draaien vanaf u Memory Stick PRO Duo. Als u moederbord het niet ondersteund zetten wij er een LCFW op, bij dit type firmware moet je de PSP aanzetten en een programma opstarten die de PSP opnieuw opstart in de LCFW modus. In deze modus werkt alles precies hetzelfde als in de CFW modus.

 

2. Wat gebeurt er met mijn garantie?
Wij passen alleen de firmware van de PSP aan dus je garantie verloopt niet.

 

3. Moet ik nog iets speciaals kopen voor mijn backups?
Ja, u heeft een Memory Stick PRO Duo nodig van een redelijk formaat als u er veel spellen op wilt zetten. De spellen kunnen variëren van 200 MB tot 2GB aan ruimte.

 

4. Kan ik na de ombouw nog op PSN?
Nee, om op PSN te kunnen moet je op firmware versie 6.60 draaien (laatste op dit moment).

 

5. Wat moet ik meenemen?
Voor het ombouwen van u PSP nodig en een Memory Stick PRO Duo om daar software op te zetten mocht u een LCFW firmware erop krijgen. We adviseren wel dat als er nog een UMD in de PSP zit dat u het eruit haalt zodat die niet beschadigd kan worden in het proces.

 

6. Ik heb nog meer vragen?
U kunt altijd contact met ons opnemen via ons Contact Formulier wij proberen dan zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

 

7. Waar kan ik spellen downloaden?
Wij ondersteunen noch promoten we illegale praktijken. Hieronder valt het illegaal downloaden van spellen en andere programma’s.