Xbox360 Veelgestelde vragen

1. Wat gebeurt er tijdens de ombouw van mijn Xbox360?
Bij de ombouw van de Xbox360 wordt je console opengehaald om bij de Dvd-speler te komen. De dvd-speler word door ons uitgelezen waardoor er een back-up word gemaakt zodat als er iets misgaat het geen consequenties heeft. Elke Xbox heeft een uniek code die de DriveKey word genoemd. De DriveKey word door ons uitgelezen en in een ander stukje software geplaatst (firmware). Die firmware word weer terug gezet in de Dvd-speler waardoor u backups kan spelen naast de originele spellen die u bezit.

 

2. Wat gebeurt er met mijn garantie?
Helaas vervalt u garantie op u xbox als de xbox word opengemaakt om bij de Dvd-speler te komen. Mocht het voorkomen dat u Xbox later toch kapot gaat. Wij kunnen de originele firmware alsnog terugzetten waardoor u de xbox alsnog kan laten opsturen voor reparatie.

 

3. Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Uw Key en Firmware worden netjes opgeslagen in ons klanten bestand en op meerdere locaties opgeslagen. Hier hangen geen risico’s aan en we zullen u gegevens niet prijsgeven aan andere mensen.
U kan tevens vooraf vragen of u de Key en firmware mee mag hebben. In dat geval mailen we het naar u email of u moet een eigen usbstickje meenemen. (De gegevens zijn niet groter dan 300kb. Max)

 

4. Heb ik speciale dvd’s nodig voor mijn backups?
Ja, u heeft Dual Layer dvd’s nodig om u backups op te kunnen branden en te spelen. Dual layer dvd’s zijn een bepaalde soort dvd’s met 8.5gb ruimte waardoor er meer op een dvdtje kan worden gezet.
Wij raden voor backups “Verbatim DVD+R DL 8.5GB” aan. Deze dvd’s zijn door ons uitbundig getest en kwamen met geen problemen door onze testen.

 

Tevens raden wij een “Lite-on iHas 124, 224, 324 of de 624” brander aan. Hiermee is het ook mogelijk om de nieuwste Xbox 360 spellen te backuppen.

 

5. Waarmee kan ik me backups branden?
Wij raden aan het Programma Imgburn te gebruiken.
Klik hier voor een handleiding!

 

6. Kan ik na de ombouw nog op Xbox Live?
Als u na de ombouw op Xbox Live wilt spelen kan dat gerust met Originele spellen. Met backups op Internet spelen word al riskanter. Op dit moment is de firmware die wij gebruiken voor het ombouwen veilig. Maar dat kan op elk moment veranderen waardoor u gebanned kan worden. Wij kunnen hier geen bescherming of garantie voor bieden.

 

LETOP!!!
Op xbox live spelen met backups (beveilingtype AP2.5/XGD3) is op dit moment NIET veilig!!!

 

7. Wat moet ik meenemen?
Voor het ombouwen van u console hebben wij de stroomadapter en de console nodig. Controller, kabels van Xbox naar televisie is niet nodig. We adviseren wel dat als er nog een spel in de Xbox zit dat u het betreffende spel eruit haalt zodat die niet beschadigd kan worden in het proces.

 

8. Waar kan ik spellen downloaden?
Wij ondersteunen noch promoten we illegale praktijken. Hieronder valt het illegaal downloaden van spellen en andere programma’s.

 

9. Ik heb nog meer vragen?
U kunt altijd contact met ons opnemen via ons Contact Formulier wij proberen dan zo snel mogelijk contact met u optenemen.